Close

12. oktober 2018

Videooptagelse af præsentationer under KMS19 til selvevaluering

KMS videooptagelse af præsentationer

Som et nyt tiltag vil der under KMS19 være mulighed for at få sin præsentation optaget på video

Dette sker som led i en optimering af det specielle læringsmiljø, som Selskab for Medicinsk Studenterforskning anser kongressen for at være. Vi ønsker at gøre KMS til et sted, hvor man som spirende forsker har mulighed for at præsentere sin forskning for ligesindede, og samtidig få konstruktiv feedback på sin præsentation.

Forskning har vist, at videooptagelse har en positiv virkning på evnen til at præsentere [1]. Deltagerne ved KMS19 kan vælge at blive optaget under sin præsentation, så man efterfølgende kan gennemse sin præsentation for at forbedre sin præsentationsteknik til fremtidige præsentationer.

Under tilmeldingen kan man angive, om man har lyst til at blive filmet eller ej. Filmen vil ikke blive offentliggjort nogen steder, og det er kun personen selv og enkelte bestyrelsesmedlemmer fra Selskab for Medicinsk Studenterforskning, der har adgang til filmen.

Adgang til videooptagelsen

Videooptagelsen bliver tilgængelig på vores hjemmeside, umiddelbart efter kongressen. Personlige login-informationer til din videooptagelse bliver sendt i samme mail, som fortæller om du har fået en plads på årets kongres.

Med de tilsendte brugeroplysninger kan du logge ind og downloade optagelsen som zip-format. Du skal udpakke filen, før du kan bruge den. Til dette kan du bruge computerens indbyggede udpakningsprogram. Du kan dog også downloade WinZip, der både findes til Windows og OS X. Zip-filen udpakkes til en mp4-videofil.

Du kan afspille mp4-filformatet i videoafspilningsprogrammer som VLC eller Wondershare.
Vi sletter videoptagelserne 3 uger efter kongressens afslutning. Videoer kan derfor senest downloades til din egen computer   mandag d. 15. april, hvor filmene vil blive slettet.

Referencer

1. Ritchie, Sian M. Self-assessment of video-recorded presentations: Does it improve skills? Active Learning in Higher Education, 2016.