Kongres for Medicinsk Studenterforskning 2018 henvender sig til nuværende og forhenværende studenterforskere ved alle landets sundhedsvidenskabelige fakulteter. Alle studerende, der laver eller har lavet prægraduate forskningsprojekter – herunder forskningsår, fritidsforskning, eksperimentelle bachelor- eller specialeopgaver og MD-PhD-studerende på del A – er velkomne.

Kongressen afholdes fra den 8. – 11. marts 2018 på Sandbjerg Gods ved Sønderborg.


VI HAR FORLÆNGET TILMELDINGEN TIL DEN 6. DECEMBER – klik her

Tilmeldingen er åben fra den 15. november. Tilmelding sker ved indsendelse af abstract via tilmeldingsformularen her på hjemmesiden (link ovenfor), samt indbetaling af deltagergebyr. Deltagere udvælges efter først-til-mølle princippet.

I løbet af januar 2018 vil du få endeligt at vide, om du har fået en plads til KMS2018 og i så tilfælde, hvorvidt du skal præsentere en poster eller oralt.


BETALING

Deltagergebyret er 2 400,00kr per person.

Vi skal have modtaget din betaling senest d. 15. december 2017 for at tilmeldingen er gyldig. Ved manglende betaling gives pladsen videre til én fra ventelisten. Pga. lang behandlingstid af betalingen fra nogle afdelinger, kan det være en god idé selv at lægge ud og efterfølgende få beløbet refunderet.

Betaling foregår ved bankoverførsel til reg. nr. 9395 konto nr. 5624 401. HUSK at skrive dit fulde navn og hvilket universitet du er fra i “besked til modtager”.

OBS: Vi har fået et begrænset antal legater fra danske universiteter til at sponsorere studerendes deltagelse i KMS18. Disse legater er tiltænkt studerende, der ikke kan få finansiering andre steder fra.
Ønsker du, at søge et legat via SMS, bedes du udfylde denne erklæring.


VENTELISTE

Hvis vi får flere deltagere end der er plads til, opretter vi en venteliste. Er man på venteliste, kan man få tilbudt en plads til KMS18, hvis en anden deltager melder fra. Tilmelding til ventelisten vil foregå på samme måde som tilmeldingen til kongressen med indsendelse af abstract.

OBS! Vi kan ikke garantere at deltagere, der får tilbudt plads pga. afbud kan præsentere deres forskning.


ABSTRACT

Abstractet skal skrives på engelsk. Abstractet skal indeholde:

 • Title  (maks. 200 tegn inkl. mellemrum)
 • Background  (maks. 500 tegn inkl. mellemrum)
 • Materials and methods  (maks. 500 tegn inkl. mellemrum)
 • Results  (maks. 500 tegn inkl. mellemrum)
 • Conclusion  (maks. 300 tegn inkl. mellemrum)
 • Acknowledgements  (maks. 500 tegn inkl. mellemrum)
 • 3 keywords

Vi opfordrer til, at man i acknowledgements tilkendegiver, hvem der har finansieret projektet og alle økonomiske interesser der er i projektet.

Vi forbeholder os retten til at prioritere deltagere, der præsenterer egne resultater – enten i form af nye data eller evt. metaanalyser. (Systematiske) reviews vil blive nedprioriteret.


PRÆSENTATIONER

Ved kongressen præsenterer alle studenterforskerne deres projekt for de andre deltagere, enten i form af en poster eller et kort foredrag.
Poster præsentationer skal være maks. 3 minutter lange og selve posters skal være 120cm i højden og 70cm i bredden. Orale præsentationer skal være maks. 6 minutter lange.


ARRANGEMENTET INKLUDERER

 • Bustransport tur/retur fra København, Odense og Århus
 • Tre overnatninger inkl. fuld forplejning
 • Et spændende og bredt videnskabeligt program
 • Stor festmiddag og efterfølgende festivitas
 • Præmier til de bedste præsentationer

Programmet vil desuden være spækket med spændende indlæg omkring forskning og formidling. De bedste præsentationer kåres ved gallamiddag lørdag aften.


TILMELDINGSSIDEN TIL KMS18 ER NU ÅBEN – klik her


Hold øje med hjemmesiden for opdaterede informationer.

Vi glæder os til at se dig!

 

Mange forskningshilsner,

Selskab for Medicinsk Studenterforskning

 

OBS: Kongressen søges sponsoreret af lægemiddelindustrien. Indsendte abstracts udgives i abstractbogen, der uddeles i forbindelse med kongressen.