Close

Fagpolitisk arbejdsgruppe

Den fagpolitiske gruppe er en ny arbejdsgruppe i Selskab for Medicinsk Studenterforskning oprettet i 2020. Vi arbejder for at forbedre forholdene og arbejdsvilkårene for prægraduate studenterforskere på Health, Aarhus Universitet, hvilket omfatter alt fra frivillige studenterforskere, forskningsårsstuderende, individuelt/eksperimentelt bachelor- eller specialeprojekt, til MD-PhD studerende på del A og studerende på Talentforløbet.

Arbejdsområder

Nuværende arbejdsområder for den fagpolitiske gruppe er forbedring af barsels-, løn- og forsikringsvilkår for forskningsårsstuderende i samarbejder med Medicinerrådet ved Aarhus Universitet, Foreningen af Danske Lægestuderende (FADL) i Aarhus, samt PhD-foreningen ved Health, Aarhus Universitet. Gruppen tæller lige nu 10 medlemmer, der både inkluderer medicinstuderende på kandidaten og MD-PhD studerende.

Spørgeskema

Et hovedfokus for arbejdsgruppen er at afklare hvilke fagpolitiske problemer, de studerende ved Aarhus Universitet oplever med deres forskning. Derfor vil vi sætte rigtig stort pris på, hvis du vil deltage i vores spørgeskema nedenfor. Man må også meget gerne deltage, selvom man endnu ikke har lavet noget forskning!

Spørgeskema

Besvarelse af spørgeskemaet foregår anonymt.

Er der noget du synes manglede i spørgeskemaet og som vi bør tage op i den fagpolitiske gruppe? Så send os meget gerne en mail på mail@studenterforskning.dk !

Kontakt os

Har du oplevet nogle fagpolitiske problematikker i forbindelse med forskningsaktiviteter eller er der et fagpolitisk område du gerne vil have, at vi tager op på et af vores møder, så skriv endelig en mail til os på mail@studenterforskning.dk eller send en besked til os via vores facebookside! Vi afholder møder i den fagpolitiske gruppe den 3. onsdag i måneden fra 16.00 – 19.00. Alle er velkomne til at deltage og ønsker man dette kan man sende en mail til mail@studenterforskning.dk.