Næste Synapse-arrangement afholdes i efteråret 2017. Følg os på Facebook for at blive holdt opdateret.

Se invitationen til Synapse efteråret 2016 nedenfor for at få en idé om, hvad du kan se frem til:

cover synapse 26 sep 2016

Har du en god, skør eller original idé til et forskningsprojekt? Har du leget med tanken om at gøre den til virkelighed men ved ikke, hvordan du kommer videre? Så kunne det være, at Synapse var noget for dig!

I efterårets Synapse-arrangement d. 26. september sætter vi fokus på forskningsidéen i alle dens afskygninger. Arrangementet vil være tredelt: først har du muligheden for at fortælle om din egen forskningsidé (se nedenfor), herefter vil der være en workshop og paneldebat om det at tage sin idé et skridt videre. Afslutningsvis skal vi høre et spændende oplæg fra Henning Rud Andersen, som vil præsentere sin rejse fra en skør idé i Arizona ’88 til en færdig hjerteklap i sin egen fars hjerte.

Program:

  • 17:15 – introduktion ved SMS.
  • 17:25 – præsentation af gode forskningsidé ved yngre forskere.
  • 18:00 – pause med sandwich.
  • 18:15 – workshop/paneldebat – vejen fra idé til forskning.
  • 19:15 – oplæg ved Henning Rud Andersen
  • 20:00 – diskussionen fortsætter i Unibaren.

Har du selv en god, vild eller ambitiøs idé, du går og sysler med, eller er du måske allerede i gang og har lyst til at præsentere den i et lukket forum, så vil vi meget gerne høre fra dig. Oplægget skal vare max. 5 minutter med efterfølgende 5 minutters diskussion. Det er din chance for at få noget feedback, forslag til vejledere eller noget helt andet.

Hvis det lyder interessant, så send en kort beskrivelse (max en ½ A4-side, ingen formkrav) af din ide til mail@studenterforskning.dk.
Mærk ”synapse” i emnefeltet, så vil du høre du fra os.

Synapse er et halvårligt arrangement afholdt af Selskabet for Medicinsk Studenterforskning – SMS. Formålet med aftenerne er at give forskningsinteresserede og –aktive medicinstuderende et uformelt forum, hvor de kan mødes, spare, præsentere, få ideer, diskutere og lære nyt om forskning i studenterhøjde. Efterårets arrangement fokuserer på inspiration og idegeneration mens forårets arrangement vil handle om den gode præsentation.

Vi glæder os til at se Jer.