Close

Jobbank

På denne side kan du finde en liste over afdelinger og vejledere der søger studerende til lønnede stillinger.

Jobopslag

Nedenstående job kan søges af studerende, der ønsker at arbejde med forskning.


Studerende til Statens Serum Institut, Afdeling for Epidemiologisk Forskning, København 16. februar 2019

Laboratorieassistent til videnskabeligt studie omhandlende fødselsdepression hos nybagte mødre

Er du interesseret i forskning og laboratoriearbejde og vil du gerne prøve at arbejde sammen med nogle af de bedste inden for deres felt?

Forskningsprojektet er ledet af en forskningsgruppe på Statens Serum Institut, deriblandt professor Mads Melbye, professor og psykiater Poul Videbech og ph.d.-studerende Marie-Louise Rasmussen. Projektet er baseret i København, men der skal indhentes biologiske prøver i Aarhus.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at indsamle prøver (blod og urin) og spørgeskemaer fra nybagte mødre i deres eget hjem, som er bosiddende i Aarhus Kommune. Der vil også være lidt laboratoriearbejde i forbindelse med behandling af blodprøverne i laboratoriet, som vil foregå i Aarhus.

Faglige kvalifikationer er, at du har kørekort og studerer på en sundhedsfaglig uddannelse (medicin, sygepleje, bioanalytiker eller lignende), og at du har erfaring med blodprøvetagning.

Ansættelse i henhold til gældende overenskomster. Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til projektleder Marie-Louise Rasmussen tlf. +45 32688339. Du kan læse og ansøge om stillingen her: Statens Serum Institut.

Medicinstuderende på 4., 5. eller 6. semester til Akutafdelingen og Center for Akutforskning på Aarhus Universitetshospital 19. december 2018

Gennemgang af journaler, kodning af traumeskader efter AIS-systemet og datagenerering

I stillingen får du et fagligt indblik i arbejdet omkring modtagelse af patienter i traumecentret i Akutafdelingen, samt de lægelige specialer som varetager traumepatienter. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med overlæger fra skadestuen og forskere og medicinstuderende med stor erfaring i dataarbejdet, som du kan sparre med.

Foruden at blive superbruger i EPJ (Elektronisk Patient Journal), lærer du at se på røntgenbilleder, både konventionel røntgen, CT og lejlighedsvis MR. Der vil blive mulighed for at tage del i forskningsprojekter, med udgangspunkt i data fra Traumedatabasen, hvilket kan udmønte sig i et medforfatterskab.

Forventet arbejdstid vil hverdage 7–10 timer/uge med mulighed for flere. Ansøgning senest d. 15. januar 2019. Ansættelsessamtaler finder sted løbende. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til læge Anders Høyer Sørensen på tlf. +45 22982288. Du kan læse hele stillingsopslaget her: stillingsopslag på Region Midt.

Information

Vi opdaterer løbende listen over aktuelle jobopslag.


Til vejledere/supervisorer og afdelinger

Har du et jobopslag, som vi skal vise på siden, kan du skrive til pr@studenterforskning.dk.

Send gerne en kort beskrivelse af jobbet, kontaktoplysninger og eventuelt svarfrist ved ansøgning.