Close

Forskerdating

28. april 2021, kl. 16.15-18.00

Online via Zoom


Studerende

Alle studerende er velkomne. Find din vejleder til et forskningsprojekt. Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.

Se info til studerende
Forskere

Find den næste studenterforsker til et nuværende eller fremtidigt projekt i jeres forskningsgruppe eller på jeres afdeling ved at deltage med en kort online præsentation.

Se info til forskere

Formålet med Forskerdating er at give studerende mulighed for at få indblik i forskningsmuligheder på Health. 

Til arrangementet inviteres forskere inden for det sundhedsvidenskabelige område, og dagen vil byde på forskellige typer af indslag, herunder præsentation af projekter ved forskere i Zoom’s breakout rooms. 

Studerende

Forskerdating er en oplagt mulighed for dig som studerende for at blive klogere på de forskellige prægraduate forskningsmuligheder: fritidsforskning, forskningsår, talentforløb, kandidat-Ph.D., eller forberede dig på til de selvstændige projekter under studierne, heriblandt bachelorprojekt og kandidatspeciale.

På dagen er der mulighed for at blive klogere på de forskellige discipliner inden for sundhedsvidenskabelig forskning: epidemiologisk forskning, grundforskning og klinisk forskning. Du vil helt uforpligtende få et indblik i et stort udvalg af projekter og hermed få en idé om potentielle vejledere til et senere selvstændigt projekt på studiet.

Forsker/VIP

Forskerdating er en unik mulighed for jer som forskningsgruppe eller afdeling at rekruttere interesserede sundhedsvidenskabelige studerende til nuværende eller fremtidige forskningsprojekter. 

Alle forskningsgrupper og forskere med relation til Health, AU er velkommen til at deltage. Forskningsgrupper fra Science and Technology, som har et tæt samarbejde, eller som ønsker at skabe dette, med forskningsgrupper fra Health, AU er desuden også velkommen.

Alle tilbydes muligheden for at deltage i vores fælles “postersession”. Postersessionen giver jer mulighed for at indgå i direkte dialog, give en detaljeret beskrivelse af jeres projekter samt udveksle kontaktoplysninger med studerende. Herudover vil der blive oprettet en projektbank, som kan tilgås inden arrangementet samt efterfølgende bruges som opslagsværk for aktuelle projekter.

Tidspunkt

Onsdag den 28. april 2021
Kl. 16.15 – 18.00


Lokalisation

Zoom

Link til Forskerdating offentliggøres umiddelbart inden eventet.


Tilmelding

Arrangementet er gratis for alle. 

Forskere bedes tilmelde sig ved at skrive en mail til foreningen senest onsdag den 21. april 2021.

Er du forsker/VIP har du mulighed for at uploade en PDF-fil til projektbanken i forbindelse med din tilmelding. Materialet kan også uploades efterfølgende ved at sende os en mail.

Hver forskningsgruppe kan som udgangspunkt kun deltage med ét projekt, men man er velkommen til at stille op med flere repræsentanter. 


Kontakt

Praktiske spørgsmål kan rettes til os via mail eller Facebook.

Kontakt os

Forskerskolen kan kontaktes via e-mail på:


Mail: graduateschoolhealth@au.dk


Projektbank

Vi har oprettet en projektbank, som kan tilgås inden arrangementet og efterfølgende bruges som opslagsværk for aktuelle projekter. Vi opdaterer løbende projektbanken.

Gå til projektbanken

Fandt du ikke et projekt, som du fandt interessant? Tag et kig i vores egen projektbank, hvor du bl.a. også kan finde links til både eksterne og interne forskningsprogrammer.


Program

Programmet offentliggøres senere.