Close

Forskerdating

T.B.A

Afholdes oftest i: Bygning 1423 (Stakladen)

Facebook-event

Studerende

Alle studerende er velkomne. Find din vejleder til et forskningsprojekt. Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.

Se info til studerende
Forskere

Find den næste studenterforsker til et nuværende eller fremtidigt projekt i jeres forskningsgruppe eller på jeres afdeling ved at deltage med en kort online præsentation.

Se info til forskere

Formålet med Forskerdating er at give studerende mulighed for at få indblik i forskningsmuligheder på Health. 

Til arrangementet inviteres forskere inden for det sundhedsvidenskabelige område, og dagen vil byde på forskellige typer af indslag, herunder præsentation af projekter ved forskere samt fælles oplæg om forskning. 


Studerende

Forskerdating er en oplagt mulighed for dig som studerende for at blive klogere på de forskellige prægraduate forskningsmuligheder: fritidsforskning, forskningsår, talentforløb, kandidat-Ph.D., eller forberede dig på til de selvstændige projekter under studierne, heriblandt bachelorprojekt og kandidatspeciale.

På dagen er der mulighed for at blive klogere på de forskellige discipliner inden for sundhedsvidenskabelig forskning: epidemiologisk forskning, grundforskning og klinisk forskning. Du vil helt uforpligtende få et indblik i et stort udvalg af projekter og hermed få en idé om potentielle vejledere til et senere selvstændigt projekt på studiet.


Forsker/VIP

Forskerdating er en unik mulighed for jer som forskningsgruppe eller afdeling at rekruttere interesserede sundhedsvidenskabelige studerende til nuværende eller fremtidige forskningsprojekter. 

Alle forskningsgrupper og forskere med relation til Health, AU er velkommen til at deltage. Forskningsgrupper fra Science and Technology, som har et tæt samarbejde, eller som ønsker at skabe dette, med forskningsgrupper fra Health, AU er desuden også velkommen.

Alle tilbydes muligheden for at deltage i vores fælles “postersession”. Postersessionen giver jer mulighed for at indgå i direkte dialog, give en detaljeret beskrivelse af jeres projekter samt udveksle kontaktoplysninger med studerende. Herudover vil der blive oprettet en projektbank, som kan tilgås inden arrangementet samt efterfølgende bruges som opslagsværk for aktuelle projekter.

Tidspunkt

T.B.A


Lokalisation

Stakladen (Bygning 1423)

Program til Forskerdating kan ses længere nede på siden.


Tilmelding

Arrangementet er gratis for alle. 

Forskere bedes tilmelde sig ved at skrive en mail til foreningen senest søndag den 30. april 2024.

Er du forsker/VIP har du mulighed for at uploade en PDF-fil til projektbanken i forbindelse med din tilmelding. Materialet kan også uploades efterfølgende ved at sende os en mail.

Hver forskningsgruppe kan som udgangspunkt kun deltage med ét projekt, men man er velkommen til at stille op med flere repræsentanter. 


Kontakt

Praktiske spørgsmål kan rettes til os via mail eller Facebook. Information om arrangementet på Facebook kan findes her

Kontakt os

Forskerskolen kan kontaktes via e-mail på:
graduateschoolhealth@au.dk


Projektbank

Vores projektbank kan tilgås inden arrangementet og efterfølgende bruges som opslagsværk for aktuelle projekter for studerende. Projektbanken indeholder links til eksterne og interne forskningsprogrammer. Vi opdaterer løbende projektbanken.

Gå til projektbanken

Program

Programmet for dagen vil være som følger:

16:00–16:05: Introduktion af Selskab for Medicinsk Studenterforskning
16:05–16:15: Oplæg om fritidsforskning ved studerende
16:15–16:25: Oplæg om valg af vejleder og forskningsåret ved studerende
16:25–16:50: Forskerskolen ved Niels Uldbjerg
16:50–17:00: Kaffe og småkager
17:00–17:15: Pitch fra forskerne
17:15–18:00: ForskerdatingDer kommer forskere fra følgende afdelinger:

Institut for Biomedicin
Institut for folkesundhed, Center for Global Health
Ortopædkirurgisk afdeling – AUH
Hjertesygdomme, AUH
Klinisk Epidemiologisk Afdeling – AUH
Urinvejskirurgi – AUH
Allergi og Immunologi, AU
Neurofysiologisk klinik, AUH
Infektionssygdomme, AUH
Blodprøver og Biokemi, AUH
Blodsygdomme, AUH
Lever-, mave- og tarmsygdomme, AUH
Kvindesygdomme & Fødsler, Gødstrup
ØNH, Gødstrup