Close

14. oktober 2019

Årets vinder af JCD student research supervisor prize

JCD-studentervejlederprisen 2019 blev overrakt til Faglig Dag den 4. oktober, hvor Jens Christian Djurhuus også var til stede.

Selskab for Medicinsk Studenterforskning uddelte til Faglig Dag den 4. oktober årets JCD student research supervisor prize (studentervejlederpris). Modtageren blev Per Borghammer, som er klinisk lærestolsprofessor ved Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet og Nuklearmedicinsk og PET ved Aarhus Universitetshospital. Tidligere Institutleder for Klinisk Medicin, Jens Christian Djurhuus, som prisen er opkaldt efter, var også til stede for at overrække prisen og lykønske modtageren. Djurhuus benyttede i denne forbindelse lejligheden til at fortælle om vigtigheden af at inddrage studerende i forskningsmiljøerne rundt omkring på fakultetet og hospitalerne.

Prisen tildeles på baggrund af Pers Borghammers ekstraordinære indsats som vejleder for en forskningsårsstuderendes projekt ved Stanford University. Pers indsats har været ud over hvad der kan forventes af en vejleder; ikke alene med hensyn til faglige, men også alle de andre udfordringer som opstår under et forskningsår. Særligt trådte han til da den studerendes ejendele blev stjålet i USA. Per har været en usædvanlig tilgængelig vejleder og har altid svaret på mails samme dag. Med Pers støtte og vejledning har den studerende haft mulighed for at præsentere sin forskning på internationale konferencer.

Per Borghammer er blevet udvalgt blandt adskillige fremragende vejledere, som ligeledes fortjener stor tak for deres indsats for deres studerende. Vi ønsker Per stort tillykke med prisen.

Match Making Day 2019

Hvis du går med en forsker i maven og søger en vejleder som Per Borghammer, så kom til Match Making Day den 31. oktober, kl. 15.00-19.00 i Store Juridisk Auditorium og Stakladen.

Du kan læse mere om Match Making Day på www.studenterforskning.dk/match-making-day