Close

19. januar 2020

Transport i forbindelse med Kongres for Medicinsk Studenterforskning

Oversigt over Sandbjerg Gods

Skal du deltage i den 12. nationale Kongres for Medicinsk Studenterforskning, og kommer du fra København, Odense eller Aalborg? Her er planen for transport til og fra kongressen.

I forbindelse med den 12. Kongres for Medicinsk Studenterforskning, den 5.-8. marts 2020, er der arrangeret transport til og fra kongressen.

Transport fra København og Odense

Transporten fra Odense eller København foregår med tog til Kolding Banegård og herfra med bus til Sandbjerg Gods. Selskab for Medicinsk Studenterforskning vil stå for køb af togbilletter.

Ved ankomst til Kolding banegård vil I blive samlet op af en bus med de øvrige kongresdeltagere. Bussen afgår direkte til Sandbjerg Gods. Ovenstående gælder også for hjemturen.

 • Afrejse
  Bussen afgår fra Kolding Banegård den 5. marts, kl. 15.45.
 • Hjemrejse
  Bussen ankommer til Kolding Banegård den 8. marts, kl. 15.00.

Transport fra Aalborg

Transporten fra Aalborg foregår med tog til Aarhus og herfra med bus til Sandbjerg Gods. Selskab for Medicinsk Studenterforskning vil stå for køb togbilletter.

Ved ankomst til Aarhus Hovedbanegård vil I blive mødt af et bestyrelsesmedlem fra Selskab for Medicinsk Studenterforening, der vil guide jer hen til en bus, der afgår direkte til Sandbjerg Gods. Ovenstående gælder også for hjemturen.

 • Afrejse
  Bussen afgår fra Aarhus Musikhus den 5. marts, kl. 13.45.
 • Hjemrejse
  Bussen ankommer til Aarhus Musikhus den 8. marts, kl. 15.45.

Andre transportmuligheder

Da der sidste år var flere deltagere, som enten selv kørte eller boede i Aarhus og derfor tog bussen derfra, vil vi gerne høre, om der er nogle deltagere i år, som ikke skal have en togbillet. Hvis man således enten selv vil køre eller tager bussen direkte fra Aarhus, må man meget gerne sende en mail til mail@studenterforskning.dk senest den 15. februar, da vi hermed kan få et overblik over, hvor mange togbilletter vi skal bestille.

En infomail med det definitive program og andre informationer kommer snarest. Følg med på www.studenterforskning.dk/kms20.