Close

Kongres for Medicinsk Studenterforskning 2020

Kongres for Medicinsk Studenterforskning

Velkommen til tilmeldingssiden for den 12. Kongres for Medicinsk Studenterforskning

5.-8. marts 2020 på Sandbjerg Gods

Tilmeldingen er åben fra den 15. november, kl. 8.00 til den 15. december 2019, kl. 23.59.

Således tilmelder du dig

Tilmelding sker ved indsendelse af abstract samt overførsel af deltagergebyr ved tilmelding med egenbetaling. Tidspunkt for indsendelse af abstract afgør først-til-mølle-princippet. Du får svar i februar 2020, om du har fået en plads på KMS2020, og om du skal præsentere oralt eller en poster.

Læs retningelinjerne inden du tilmelder dig

OBS: Hvis hjemmesiden ikke responderer på dagen for tilmelding, så er det sandsynligvis pga. for stor trafik på siden. Undlad venligst at åbne siden flere gange i forskellige faner/browsere, da det genererer endnu mere trafik på siden.

Du kan forberede dig inden tilmeldingen ved at:

 • Læse retningslinjerne.
 • Skrive dit abstractet i en tesktfil med korrekt LaTeX-tegnsætning (se retningslinjer). Så er du klar til at copy/paste dit abstract ind i tilmeldingsformularen. Læs artikel på Ugeskriftet om, hvordan du skriver et godt abstract.
 • Skrive 3-6 stikord til dit emne.
 • Ansøge om finansiering fra fonde og hos din vejleder. Hvis du ikke opnår finansiering, skal du udfylde Tilhørsforhold og finansiel erklæring for at søge legat til KMS2020.

Deltagelse med egenbetaling

Du tilmelder dig via billettypen “KMS-deltager (selv-finansieret)”. Du bedes betale deltagergebyret på 3.000,00 kr., enten via bankoverførsel eller ved at rekvirere e-faktura, senest den 15. december 2019, jf. vores retningslinjer.

Deltagelse via legat

Tjek venligst detaljerne for hver billettype, inden du påbegynder tilmeldingen. Har du fået afslag på finansiering fra vejleder, afdeling og fond, kan du tilmelde dig via et legat, hvis du som led i dit projekt er tilknyttet et af følgende institutter, universiteter eller hospitaler:

 • Rigshospitalet
 • Syddansk Universitet
 • Aalborg Universitet
 • Regionshospitalet Randers
 • Aarhus Universitet
  • Institut for Biomedicin
  • Institut for Folkesundhed
  • Institut for Klinisk Medicin

Vi opfordrer til, at man så vidt muligt tilmelder sig med egenbetaling, så kollegaer, der ikke har samme mulighed, kan komme med på et legat. Når du tilmelder dig via et legat, skal du dokumentere, at du er tilknyttet det pågældende institut, universitet eller hospital. Kan vi ikke verificere, at du er tilknyttet instituttet/universitetet/hospitalet, kan vi blive nødt til at afvise din tilmelding. Du skal således skrive under på, at du er tilknyttet og ikke har mulighed for at betale deltagergebyret. Du kan hente erklæringen her:

Download

Navngiv venligst filen således: “Fornavn_Efternavn_institut/universitet/hospital.pdf”, inden du uploader den.

Venteliste

Vi opretter en venteliste, hvis vi får flere tilmeldinger end vi har plads til. Man tilmelder sig ventelisten ved at indsende et abstract med billettypen “Venteliste”. Under tilmeldingen vælges om man vil på venteliste til selvbetaling eller til et bestemt legat. Ved afbud kan man med kort varsel blive tilbudt en plads på KMS2020. Vi kan ikke garantere, at deltagere der får tilbudt en afbudsplads kan præsentere deres forskning.

Billettyper

 • Kongres for Medicinsk Studenterforskning 2020
  5. marts 2020 - 8. marts 2020
  16:30 - 12:30

Lokation:  

Venue Phone: 73 46 52 00

Venue Website:

Adresse:
Sandbjergvej 102, Sønderborg, 6400, Denmark

Beskrivelse:

Sandbjerg Gods er Aarhus Universitets kursusejendom beliggende ud til Als Sund lige nord for Sønderborg. Ejendommen, der er et gammelt gods, ligger i det historiske område Sandbjerg på halvøen Sundeved, i nærheden af Øster Sottrup og Nydam Mose.Til daglig drives Sandbjerg Gods som en selvejende institution.

Ejendommen består af en række bygninger:

 • Avlsbygningerne består af fire fløje. Her er receptionen placeret. I den ene fløj ligger Stalden (auditoriet), mens Magasinet (kantinen) ligger i den modsatte ende. Gennem Magasinet er der adgang til Palæet. Den nye fløj er indrettet med værelser, hvor kongresdeltagerne er indkvarteret under kongressen.
 • Palæet er hovedbygningen og rummer i stueetagen spisestue, fjernsynsstue, herreværelse, kabinet, bibliotek og havestue, der tjener som opholdsareal for godsets gæster. På 1. sal er der grupperum og værelser.
 • Forpagterboligen, hvor bestyrelsen for SMS holder til under kongressen.
 • Enghuset, hvor der afholdes postersessioner. Ligger lige over for den nye bygning.
 • Brænderiet, hvor der også afholdes postersessioner. Ligger lige over for Avlsbygningen.

Det nuværende Sandbjerg Gods blev opført af lensgreve Conrad Georg Reventlow i årene 1783 til 1788. Slægten Reventlow ejede Sandbjerg Gods helt frem til 1929, hvor det blev solgt til den københavnske overretssagfører Knud Dahl og hans hustru, Ellen Dahl. Ellen Dahl skænkede i 1954 godset til Aarhus Universitet som, ved hendes død i 1959, overtog den fulde dispositionsret over Sandbjerg Gods.