Close

31. marts 2019

Ph.D.-studie i spiseforstyrrelser

Ph.D.-studerende (cand.med.) til Psykiatrisk Center Ballerup

Den ph.d.-studerende vil indgå i et forskningsmiljø dels med andre ph.d.-studerende i PROLED studiet og dels i Biomarker and Clinical Research in Eating Disorder group (BCRED), Spiseforstyrrelsesområdet, Psykiatrisk Center Ballerup.

Forskningsenhedens overordnede videnskabelige fokus er at finde bedre behandlinger for spiseforstyrrelser, der en bedre forståelse af psykopatologien og patofysiologien er en vigtig grund. Den ph.d.-studerende vil også indgå i den kliniske hverdag på Spiseforstyrrelsesområdet og bliver PROLED-tovholder i et afsnit og indhenter dermed selv sine data til projektet i samarbejde med studentermedarbejderne.

Som ansøger til ph.d.-stipendiatet skal du være færdiguddannet læge. Det er en fordel at have klinisk erfaring indenfor psykiatrien og/eller erfaring med klinisk eller register-baseret forskning. Start hurtigst muligt, gerne 1. maj 2019. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Kontakt forskningslektor, ledende overlæge, dr.med. Jan Magnus Sjøgren, tlf. 38645157 eller klinikchef Louise Behrend Rasmussen, Psykiatrisk Center Ballerup, tlf. 38645171. Læs hele opslaget her.