Close

28. maj 2020

Ny bestyrelse for Selskab for Medicinsk Studenterforskning valgt for 2020/2021

Onsdag den 20. maj blev der afholdt generalforsamling i Selskab for Medicinsk Studenterforskning – den første virtuelle generalforsamling i foreningens historie. Den nyvalgte bestyrelse blev en god blanding af erfarne og nye kræfter, som alle glæder sig til at tage fat på opgaverne i det nye bestyrelsesår.

Generalforsamlingen bød desuden på udnævnelsen af endnu et æresmedlem af selskabet. Med stor opbakning fra både nuværende og tidligere medlemmer blev Jonathan Yde udnævnt til æresmedlem for sin enestående indsats i foreningen gennem de sidste 10 år. Vi ønsker alle Jonathan et stort tillykke med udnævnelsen.

Bestyrelsesåret 2019/2020 har været et både spændende og travlt år for Selskab for Medicinsk Studenterforskning. Foreningen har afholdt en lang række arrangementer med fokus på at styrke interessen for forskning under studiet. Blandt mange andre kan nævnes Dyreeksperimentelt Forskningskursus, Health Match Making Day 2019 og symposier, både om grænsesøgende forskning i samarbejde med Cardiologisk Studenter Forening (CSF), samt om børnetraumatologi med Studerendes Anæstesiologiske og Traumatologiske Selskab (SATS) og Pædiatrisk Interesseorganisation for Studerende ved Aarhus Universitet (PISA).

Naturligvis skal også nævnes den 12. Kongres for Medicinsk Studenterforskning, hvor over 100 medicinstuderende deltog med imponerede præsentationer af deres forskning, samt spændende oplæg og debatter. Desuden har Selskab for Medicinsk Studenterforskning gennem hele året haft et stadigt tættere samarbejde med institutterne og Dekanatet om arrangementer og udvikling af den prægraduate forskning på Aarhus Universitet. Det er et samarbejde som vil fortsætte i det nye bestyrelsesår.

Der skal lyde en stor tak til den afgående bestyrelse og alle aktive medlemmer for deres store indsats året igennem. Det nye bestyrelsesår kommer til at byde på mange spændende arrangementer og hyggeligt socialt samvær – og det skydes i gang med konstituerende bestyrelsesmøde allerede onsdag den 3. juni, kl. 16.00, hvor alle er selvfølgelig er velkomne. Vi gør opmærksom på, at det stadig er muligt at blive aktivt medlem af foreningen, og det er helt gratis.

Foreningen er i foreningsåret 2020/2021 konstitueret således:

FormandMads Andersen
NæstformandAimi Hamilton
SekretærDitte Kamille Rasmussen
KassererHenrik Bjerre
Menigt bestyrelsesmedlemMette Vestergård Pedersen
Menigt bestyrelsesmedlemDung Thuy Nguyen
Menigt bestyrelsesmedlemSimone Juel Dragsbæk
Menigt bestyrelsesmedlemOmeed Neghabat
Menigt bestyrelsesmedlemMarie Louise Guldfeldt
Menigt bestyrelsesmedlemAlexander Emil Kaspersen
Menigt bestyrelsesmedlemJonathan Yde
Menigt bestyrelsesmedlemChristina Shen-Zhuang Nielsen
Menigt bestyrelsesmedlemKjeld Mohr
Menigt bestyrelsesmedlemFrederik Uldall Duch
Menigt bestyrelsesmedlemAnna Marine Sølling Ramsing
Aktivt medlemKasper Munch Lauridsen
Aktivt medlemPeter Carøe Lind
Aktivt medlemAnne Sofie Borg Hammer
Aktivt medlemPernille Tonnesen
Aktivt medlemJulie Bjerrelund
Aktivt medlemThomas Thorsen
Aktivt medlemEmma Gatten
Aktivt medlemSelim Kilic