Close

6. juni 2019

HEALTH inviterer forskningsårsstud. og ph.d.-stud. til NorDoc PhD Summit 2019

Den 29. – 30. august afholdes det skandinaviske ph.d.-stormøde NorDoc PhD Summit, der i år tager udgangspunkt i overgangen fra ph.d.-studie til jobmarked.

NorDoc (Nordic Doctoral Training in Health Sciences) er et netværk af 19 sundhedsvidenskabelige forskeruddannelser fra de nordiske lande og har til formål at initiere, facilitere og intensivere samarbejdet mellem de nordiske lægevidenskabelige fakulteter og lægeskoler for at sikre det højest mulige videnskabelige niveau.

Nordic PhD Summit arrangeres i år af Health, Aarhus Universitet og AAU PhD, Aalborg Universitet, hvor det især vil dreje sig om de mindre fagspecifikke færdigheder, man som ph.d.-studerende eller forskningsårsstuderende tilegner sig i løbet af uddannelsen. Både på hospitalerne og i industrien fokuserer man i langt højere grad på evner som f.eks. projektledelse, evnen til at tilegne sig viden på et specifikt område, videnskabelig kommunikation og tekniske færdigheder fremfor blot det specifikke emne, som man har forsket i.

Friplads som forskningsårsstuderende eller studerende på talentforløbet

Fakultetsledelserne har i år gjort det klart, at forskningsårsstuderende er meget velkomne til at deltage i mødet. Forskerskolen desuden gerne give dig som forskningsårsstuderende og studerende på talentsporet en unik chance for at tænke langsigtet på din karriere. Derfor udlodder Forskerskolen et antal fripladser til NorDoc PhD Summit. Fripladserne uddeles til forskningsårsstuderende og talentsporsstuderende efter først-til-mølle princippet.

For at søge om en friplads, skal du udfylde formularen på denne side:
Apply for free participation

Du vil få svar på din ansøgning få dage efter, at den er indsendt. Tildeles du ikke en friplads, er deltagergebyret 750 kr. Frist for tilmelding til summit er 23. juni 2019 kl. 23:59.

Programmet for mødet vil byde på en række talere fra sundhedsvæsnet, industrien og universitetsverdenen, heriblandt:

  • Bodil Øster, Senior Medical Genomics Scientist, Qiagen
  • Mandana Ghisari, Pediatric Research Scientist, Arla
  • Eske Willerslev, DNA researcher, director, Centre of Excellence GeoGenetics, KU
  • Morten Sodemann, Clinical Professor, SDU

Du kan se det fulde program her.

Læs mere om arrangementet og hvordan du tilmelder dig på hjemmesiden for Graduate School of Health, Aarhus Universitet.