Close

19. juni 2018

The JCD student research supervisor prize 2018

JCD student research supervisor 2018

Nominer din vejleder til årets vejleder! Prisen er et initiativ af Selskab for Medicinsk Studenterforskning i samarbejde med Health, Aarhus Universitet.

Gå til nomineringen

JCD studenterforskningvejlederprisen bliver uddelt til Faglig Dag i efteråret. Du kan allerede nu se programmet for Faglig Dag på Facebook. Faglig Dag 2018 er arrangeret af IMCC Aarhus og finder sted i Søauditoriet, AU d. 5. oktober 2018.

Det er muligt at nominere alle vejledere der vejleder prægraduate forskere tilknyttet Health, AU. Den studerende skal have afsluttet sin afhandling, og vejlederen kan både være hovedvejleder eller medvejleder. Nomineringen kan indsendes på vegne af en enkelt studerende eller en forskningsgruppe.

JCD studenterforskervejlederprisen bliver tildelt en vejleder, der under vejledningprocessen har ydet en ekstraordinær indsats for den prægraduate forsker. Prisen er opkaldt efter professor Jens Christian Djurhuus, tidl. institutleder for Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet, der har gjort en kæmpe indsats for den prægraduate forskning i Danmark. Jens Christian Djurhuus blev i 2011 tildelt æresmedlemskab af Selskab for Medicinsk Studenterforskning (www.studenterforskning.dk/sms).

Du kan nominere din vejleder ved at udfylde formen på vores hjemmeside: www.studenterforskning.dk/forskning/vejlederpris