Close

4. marts 2020

Fuldt finansieret forskningsår i eksperimental MR-skanning af grise med traumatisk hjerneskade

Medicinstuderende søges til MR-centeret, Aarhus Universitetshospital med start august 2020

Ansøgningsfrist: 20. marts 2020

Om projektet
Traumatisk hjerneskade er en udbredt lidelse, som kan give alvorlige og langvarige følger. I dagene efter traumet udsættes hjernen for et væld af processer, som leder til sekundær skade. Vi forsøger at opsætte en grisemodel for traumatisk hjerneskade samt at udvikle en MR-skanningsteknik, som kan detektere den sekundære skade efter traumet. Projektet er finansieret.

Arbejdet
Vi ønsker, at du får en god introduktion og oplæring i forskning. Derfor vil du arbejde med alle elementer af et forskningsprojekt – planlægning, eksperimenter, dataanalyse og artikelskrivning.

Projektet er eksperimentalt og udføres i grise. Du vil blive trænet i at bedøve og operere på grise i tæt samarbejde med erfarne kollegaer. Desuden vil du stifte bekendtskab med biokemiske analyser og avancerede MR-skanninger. Foruden dit eget projekt forventer vi, at du kommer til at hjælpe med afdelingens andre projekter.

Om os
Vores gruppe består af læger, ingeniører, biologer, fysikere samt laboratoriepersonale. Vi er en mellemstor gruppe med mange fuldtidsforskere. Vi har altid mange projekter i gang, og vi arbejder med alt fra celler til mennesker. Dine vejledere arbejder med forskning på fuld tid og er let tilgængelige. Vi hører fysisk hjemme på Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Om dig
Du skal have mod på at lære en masse nyt, så du kan varetage dit eget projekt. Det en fordel, at du er god med dine hænder. Desuden skal du være villig til at arbejde med grise. Vi arbejder eksperimentalt og med avancerede metoder. Derfor skal du være forberedt på, at vi kan støde ind i udfordringer undervejs, som vi selvfølgelig gør vores bedste for at løse. Du skal gerne kunne starte i september 2020, alternativt i foråret 2021. Kontakt Kontakt mig gerne for mere information. Interesserede bedes sende en kort tekst om dem selv inkl. motivation. Ansøgningsfristen er d. 20 marts, men skriv gerne før.

Kontakt

Nikolaj Bøgh
Læge, ph.d.-studerende

MR-centeret
Aarhus Universitetshospital
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200 Aarhus N

E-mail: nikolaj.boegh@clin.au.dk

Kontakt mig gerne for mere information. Interesserede bedes sende en kort tekst om dem selv inkl. motivation. Ansøgningsfristen er d. 20 marts, men skriv gerne før.