Close

25. oktober 2018

Deltagergebyret for KMS19 nedsættes for KU-studerende til 1500 kr./person

Oversigt over Sandbjerg Gods

Københavns Universitet har valgt ikke at støtte kongressen i år, hvorfor der ikke bliver oprettet et stipendie til de københavnske studerende. Rigshospitalet har dog bevilliget kongresmidler, og SMS har derfor besluttet at sænke deltagergebyret for de første 20 tilmeldte fra KU.

Selskab for Medicinsk Studenterforskning har modtaget en bevilling fra Rigshospitalet til Kongres for Medicinsk Studenterforskning 2019, som øremærkes til at nedsætte deltagergebyret til 1500 kr. per person for de første 20 deltagere fra Københavns Universitet, der tilmelder sig kongressen, når tilmeldingen åbner på torsdag d. 1. november.

Tilmelder man sig KMS19 med det nedsatte deltagergebyr bedes man på lige fod med deltagere, der tilmelder sig per stipendiat, udfylde en erklæring om, at man er tilknyttet det pågældende universitet og at man ikke har kunnet få (fuld) finansiering af sit deltagergebyr andet sted fra (fx fra sin vejleder).

Er der flere end 20 studerende fra Københavns Universitet, der tilmelder sig Kongres for Medicinsk Studenterforskning 2019, bliver deltagergebyret for dem 3000 kr. per person som for alle andre.

Har man allerede fået tilsagn om finansiering på 3000 kr. (fra vejleder eller fond) opfordrer SMS til, at man lader den billige plads gå til en medstuderende, der ikke har haft samme held til at skaffe støtte til deltagelse i kongressen.