Close

20. juni 2019

Epidemiologisk workshop: Aarhus Critical Care Datathon

Aarhus Critical Care Datathon 2019

Aarhus Critical Care Datathon har til formål at etablere og styrke samarbejdet of forståelsen mellem klinikere og eksperter i dataanalyse og programmet tager derfor udgangspunkt i et kort praktisk forskningsprojekt. Workshoppen afholdes i samarbejde med Massachusetts Institute of Technology (MIT) og Google.

Arrangementet afholdes over weekenden fra den 30. august, kl. 13.15 til den 1. september, kl. 16.00 på Aarhus Universitetshospital. Den 30. august afholdes et symposium, mens der de to følgende dage arbejdes tværfagligt på at gennemføre et kort forskningsprojekt på en til to store kliniske, amerikanske databaser. Deltagerne inddeles i grupper bestående af både klinikere, data scientists, statistikere, ingeniører og andre med ekspertise i dataanalyse.

Alle kan deltage på symposiedagen (fredag), og der er også reserveret ca. 20 pladser til medicinstuderende på workshoppen (lørdag/søndag). Som studerende er det dog nødvendigt at have et kendskab til intensivmedicin eller en rimelig forståelse af statistik på store datasæt – f.eks. i form af et pågående eller færdiggjort forskningssår med en vis grad af statistik.

Prisen er bevidst overkommelig for studerende, idet arrangørerne har fået støtte fra diverse sponsorer. Det er derfor som studerende billigt at deltage, særligt hvis man gør det inden d. 16. juli.

Tilmelding og yderligere information kan findes på Aarhus Universitets eventside: Aarhus Critical Care Datathon 2019.

Eller på Facebook-begivenheden: Aarhus Critical Care Datathon.